Professionell bil- och skadereparation i Nacka och Värmdö

Vi utför snabba och kvalitativa skadereparationer på fordon.  

Det bästa sättet att hålla din bil i gott skick är genom att hålla den hel och fin, men om olyckan skulle är framme kan du vända dig till oss.

Vi är specialister på bilskador som har uppstått i samband med t.ex. en krock, stöld och /eller skadegörelse. Vi kan hjälpa dig med allt inom skadereperation på din bil. Du hittar mer om våra tjänster här i menyn ovan, bl.a. billackering, stenskottslagning och byte av framrutor. 

Vi arbetar självfallet enligt gällande branschregler och lämnar garanti på utfört arbete. 

Om du fått en skada på din bil ska du först anmäla det till ditt försäkringsbolag där du får du ett skadenummer. Ring vår kundmottagning på telefonnummer 08-522 094 10 och ange ditt skadenummer. Därefter kommer vi att göra en förbesiktning av skadorna och bokar i samband med det in ett datum för skadereparation. Vi arbetar med alla de största försäkringsbolagen (läs mer här). 

Vår verkstad ligger i Nacka, Saltsjö Boo och vi är därmed främst verksamma i Nacka och Värmdö med omnejd men tar givetvis även emot kunder från hela Stockholm. Vi är godkända för att utföra bilreparationer på alla bilmärken men är specialiserade på  : 

Peugeot, Citroën, Opel,  Mitsubishi, Nissan och Subaru.

Välkommen till vår bilskade- och lackverkstad! Karta till oss hittar du här.

Bilder